https://keyhaan.ir/%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%b2-%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d9%88%db%8c%db%8c-%d9%88%d8%b9%d8%a7%db%8c%d8%b4%d9%87-%da%af%d9%84-%d8%ac%d9%88%d8%b4%da%a9%d9%86/
دانلود آهنگ پرویز پرستویی و عایشه گل این صدای منه اهنگ تیتراژ پایانی مطرب درواقع کاور یکی از موزیک های ترکیه ای به نام آه بنیم جانیم عایشه گل می باشد دانلود آهنگ بهت قول میدم از محسن یگانه و عایشه گل جوشکن متن کامل ترجمه و آهنگ در پایین همین صفحه ویدیویی از درخواست جدید عایشه گل جوشکن بازیگر ترک فیلم مطرب برای قرنطینه خانگی عایشه گل جوشکن …ماجرای اهنگ مطربتوضیحاتی که میدهد [
بیوگرافی عایشه گل جوشکن
در این بخش بیوگرافی عایشه گل جوشکن خواننده و بازیگر اهل ترکیه را مرور می کنیم. عایشه گل در گذشته با ترانه های خود شناخته می شد تا اینکه فیلم مطرب به کارگردانی مصطفی کیایی ساخته شد و عایشه گل به عنوان یک بازیگر نیز شناخته شد. بازی او مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و چهره او در بین ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار شده است.
2020-04-13
2020-04-13
2020-05-10
2020-04-20
2020-04-16
عایشه گل جوشکن خواننده مشهور اهل ترکیه می باشد. او متولد سال 1367 است و در شهر استانبول به دنیا آمده، او به دبیرستان بانکداری رفته و تحصیلات دانشگاهی اش در زمینه تجارت می باشد، عایشه گل مدتی در بانک مشغول به کار بوده است.
فارغ التحصیل لیسانس رشته مدیرت می باشد، او فعالیت خود را با آواز و نوازندگی شروع کرد و اولین بار با یک فیلم ایرانی به عرصه بازیگری وارد شد
خانواده
عایشه در شهر استانبول ترکیه متولد شده است، پدرش در کنار رومه نگاری نوازنده سازهای بادی همچون نی بود و مادرش خانم سهیلا معلم نقاشی است
آثار عایشه گل جوشکن
عایشه علاوه بر ترکی به سه زبان اسپانیایی یونانی و فارسی آشنا است و میتواند به این زبانها آهنگ اجرا کند، در سال ۲۰۱۸ او آهنگ خود به نامLiman را با دوستداران موسیقی به اشتراک گذاشت. بعدتر او کارهای موفق دیگری موفقی همچون گالیشلر روی دیوار، شلیک ایندکس و بهادر تاتالیز اجرا کرد. یکی از ترانههای معروف و شنیدنی عایشه deniz ol gel یا دنیز اول ژل نام دارد. در تاریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۹ ، تیزر این آهنگ در یوتیوب منتشر شد
اولین آلبوم
او در سال ۲۰۱۴ وقتی ۲۹ ساله بود توانست اولین آلبوم خود بنام ‘حقیقت تو با من است’ را منتشر کند و تا سال ۲۰۱۹ توانست سه آلبوم دیگر تولید کند
او در حرفه خوانندگی استعداد زیادی دارد، از سنین کودکی آواز می خوانده و با سازهای مختلف آشنا شده است. عایشه گل در خانواده ای اهل موسیقی بزرگ شده است.
پدر و مادر عایشه گل
پدر عایشه گل نوازنده و رومه نگار است، او به نواختن ساز پیانو و همچنین سازهای بادی تسلط دارد. مادر عایشه گل (سهیلا) نیز معلم نقاشی می باشد.
او هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد.
عایشه گل چگونه مشهور شده است؟
همانطور که گفتیم او از کودکی با موسیقی آشنا شده و در زمینه خوانندگی استعداد داشته است، عایشه گل در زمان تحصیل عضو گروه موسیقی مدرسه بوده است.به گزارش سایت پارس ناز همیشه در جمع دوستانش آواز می خوانده و در مقطع دبیرستان وارد کلاس های: پیانو و گیتار می شود، در همان زمان صدای خوب او مورد توجه قرار می گیرد.
مخالفت خانواده با خوانندگی عایشه گل
او می گوید خانواده اش همیشه نگران خواننده شدن او بودند، آنها ترس داشتند که مبادا خواننده شدن دخترشان (بواسطه زن بودن او) برای عایشه گل دردسرساز شود، اما او در سال 2014 اولین آلبوم خود را منتشر می کند، عایشه تا امروز 3 آلبوم موسیقی تهیه کرده است.
تجربه بازیگری عایشه گل با فیلم مطرب
بازی در فیلم مطرب به کارگردانی مصطفی کیایی اولین تجربه عایشه گل در زمینه بازیگری است، او در این فیلم نقش خواننده ای ترک به نام نازان را بازی می کند. عایشه در فیلم مطرب با ستاره هایی از جمله: پرویز پرستویی و الناز شاکردوست همبازی بوده است.
ترانه های فیلم مطرب را عایشه گل نوشته است، شعر این آهنگ ها در زمانی که او خواب بوده در ذهنش تداعی می شود. او می گوید: با آقای پرستویی، کیایی و خانم شاکردوست در کاروان بودیم، من خوابیده بودم و یهویی بیدار شدم! به آقای پرستویی گفتم: قلم بده! کاغذ بده! کلمه ها را در خواب دیدم.
آقای پرستویی می گوید: در زمان استراحت بودیم و عایشه خواب بود، یکدفعه ای بیدار می شد و می نوشت! (ترانه آخ بینیم جان). عایشه گل متن اشعار فیلم را در خواب دیده بود.
تشکر از محبت ایرانیان
عایشه گل مورد تحسین ایرانیان قرار گرفت و موج پیام های محبت آمیز از طرف مردم کشورمان به سمت اینستاگرام او سرازیر شدند. او در ویدیویی از محبت ایرانیان تشکر کرد و گفت: تک تک پیام های شما را می خوانم.
عایشه گل بیان کرد: سلام به همه، از وقتی که فیلم مطرب اکران شد پیام های زیبایی از جانب شما دریافت کردم. من تک تک این پیام ها را می خوانم اما باور کنید که نمی توانم به تمام آنها پاسخ دهم. شما برای من خیلی با ارزش هستید و من فهمیدم که خیلی ها می خواهند آهنگ آخر فیلم مطرب ساخته شود، ما ساخت این آهنگ را برای شما شروع کردیم.
صفحه اینستاگرام عایشه گل جوشکن
عایشه گل جوشکن بالغ بر 250 هزار فالوور در اینستاگرام خود می باشد، او تاکنون بیش از 115 پست در صفحه خود به اشتراک گذاشته است. اگر می خواهید جزو دنبال کنندگان عایشه گل در اینستاگرام باشید به صفحه aysegulcoskun@ مراجعه کنید.
عایشه گل در پشت صحنه فیلم مطرب
عکس عایشه گل و پرویز پرستویی
عکس های جدید و داغ عایشه گل
در ادامه متن آهنگ عایشه گل :
Mohsen Yeganeh & Ayşegül Coşkun – Behet Ghol Midam
بازخوانی آهنگ بهت قول میدم محسن یگانه
تنظیم : محمد آبایی
متن آهنگ محسن یگانه و عایشه گل جوشکن به نام بهت قول میدم :
خودت میخوای بری خاطره شی اما دلت میسوزه تظاهر میکنی عاشقمی این بازیه هر روزه نترس آدم دمه رفتن همش دلشوره میگیره دو روز بگذره این دلشوره ها از خاطرت میره بهت قول میدم سخت نیست لااقل برای تو راحت باش دورم از تو و دنیای تو راحت باش هیچ کس نمیاد جای تو دلشوره دارم من واسه فردای تو بهت قول میدم سخت نیست لااقل برای تو راحت باش دورم از تو و دنیای تو
♫♫ ♫♫
راحت باش هیچ کس نمیاد جای تو دلشوره دارم من واسه فردای تو از عشق هر چیزی که میشناسمو از من گرفتی تو تو باقی مونده ی احساسمو از من گرفتیو میخوای من باشیو یادت بره مایی وجود داره خودت آماده ی رفتنیو ترست نمیذاره اصلا نترس راحت برو بی من هیشکی به جز تو منو یادش نیست فکر کردی کی از من خبر داره راحت برو هیشکی حواسش نیست بهت قول میدم سخت نیست لااقل برای تو راحت باش دورم از تو و دنیای تو راحت باش هیچ کس نمیاد جای تو دلشوره دارم من واسه فردای تو بهت قول میدم سخت نیست لااقل برای تو راحت باش دورم از تو و دنیای تو راحت باش هیچ کس نمیاد جای تو دلشوره دارم من واسه فردای تو مسیرمون باهم یکی بود ولی مقصد جدا دلگیرم پردرد پربغضم خدا
Gidiyorsun аnlıyorum Kаlbimin içi аcıyor Sen sever gibi yаpıyorsun Her günkü аynı oyun Gidenler endişeyle gidiyor biliyorum Amа sen korkmа аyrılıncа İki günde unutursun
Söz verdim zor değil En аzındаn sаnа Bir dаmlа süzülse Kıyаmаm аğlаmа Korkmа rаhаt ol Yerin boş dаimа Git ne olur bir аn önce Sessiz uzаklаrа
Gidiyorsun аnlıyorum Kаlbimin içi аcıyor Sen sever gibi yаpıyorsun Her günkü аynı oyun Gidenler endişeyle gidiyor biliyorum Amа sen korkmа аyrılıncа zаten…
Korkmа аslа rаhаt ol düşünme git Bugünleri kаlbinde yаdetmeden git Kim derdi ki böyle seven birgün gider Keşkeleri diline аlmаdаn git
Söz verdim zor değil En аzındаn sаnа Bir dаmlа süzülse Kıyаmаm аğlаmа Korkmа rаhаt ol Yerin boş dаimа Git ne olur bir аn önce Sessiz uzаklаrа
درباره این سایت